MENU RESTAURACJA NOI RESORT
Menu jesienne
| Karczek | brioche | dynia z chrzanem | piklowana cebula. | 52 pln | 
| Zupa cebulowa | grzanka | ser gruyère | konfitura z figi. | 42 pln | 
| Orecchiette | dynia | chorizo. | 62 pln | 
| Sernik | dynia | przyprawy korzenne. | 32 pln | 
| Rozgrzewajaca herbata malinowa | 24 pln | 
| Karmelowe Latte | 24 pln | 
| Pumpkin Spice Matcha Latte | 32 pln | 
| Grzane wino białe / czerwone | 28 pln | 
 
 menu restauracja noi resort
Przystawki
| Tatar z jelenia z kaparami, szalotką, szczypiorkiem, majonezem lubczykowym, oliwą truflową oraz pajdą grillowanego chleba | 69 pln | 
| Tatar z pomidora ze świeżymi i suszonymi pomidorami, arbuzem, szalotką, oliwkami i guacamole | 35 pln | 
| Moskole z masłem ziołowym, okrasą z boczku i bryndzą | 32 pln | 
| Śledź a'la Matias na grzance z pastą z ciecierzycy i buraków, majonezem koperkowym, ogórkiem kiszonym i cebulką i jabłkiem | 39 pln | 
 
 menu restauracja noi resort
Sałatki
| Sałata "noi" z kurczakiem a'la cezar z grzankami, sezonowymi warzywami, anchois i sosem cezar | 48 | 
| Sałatka z konfitowanym udkiem kaczki z gruszkami gotowanymi w syropie, jeżynami, malinami, dressingiem i bułeczką rozmarynową | 55 pln | 
 
 menu restauracja noi resort
Zupy
| Zupa rybna ze świeżą i wędzoną rybą, pomidorami i imbirem. | 62 pln | 
| Zupa pomidorowa z lanymi kluskami i serem bundz | 35 pln | 
| Zupa pomidorowa vege z grzankami i serem weganskim | 35 pln | 
| Święconka sądecka zupa regionalna z jajkiem, serwatką, chrzanowo-ziemniaczanym puree oraz wiejską kiełbasą, wędzonym serem i olejem szczypiorkowym | 37 pln | 
| Rosół ze sztuką mięsa z domowym makaronem, marchewką i pietruszką i lubczykiem | 39 pln | 
| Kapuśniak na młodej kapuście z dodatkiem żurku z chrupiacym żeberkiem, ziemniakami i palonym masłem | 42 pln | 
 
 menu restauracja noi resort
Mączne
| Kopytka z oscypkiem ręcznie robione, z dymką i wędzoną śliwką | 42 pln | 
| Kopytka z sosem pomidorowo-oliwkowym ręcznie robione z wegańskim serem wędzonym i rozmarynem | 48 pln | 
| Pierogi z prawdziwa owczą bryndzą i palonymi ziemniakami z wedzoną śmietaną i szczypiorkiem | 46 pln | 
| Pierogi z policzków wołowych z omastą, kwaśną śmietanąi i dymką | 49 pln | 
| Pierogi z owocami sezonowymi ze słodką śmietaną z śmietaną z cukrem pudrem i wanilią | 42 pln | 
 
 menu restauracja noi resort
Dania główne
| Pieczony kalafior w maśle na budyniu ziemniaczanym, tartą z masłem, lokalnym twarogiem, posypką orzechową i chipsami z ziemniaka | 42 pln | 
| Pstrąg Rożnowski grillowany z masłem cytrynowo-ziołowym, pieczonymi batatami i białą kapustę | 79 pln | 
| Kotlet z bakłażana z pastą z ciecierzycy i papryki, sałatką z ogórka i cebuli | 49 pln | 
| Gulasz z dzika ze śliwką sechlońską, domowym knedlem, botwinką i koperkiem | 75 pln | 
| Kotlet schabowy z kością z puree ziemniaczanym, młodą kapustą i koperkiem | 64 pln | 
| Filet z kurczaka kukurydzianego z kością z kaszotto perłowym z zielonymi warzywami | 69 pln | 
| Żeberka wieprzowe zapiekane w sosie barbecue z wędzoną śliwką, młodymi ziemniakami z koperkiem i sałatką z rukoli, pomidorów, ogórków i czerwonej cebuli | 79 pln | 
| Burger "noi"w proziaku, z jagnięciną, majonezem miętowym, pomidorami | 58 pln | 
| Burger "noi" z kurczakiem w proziaku, z sosem musztardowo-majonezowym, serem mimolette, pomidorami | 52 pln | 
 
 menu restauracja noi resort
Steki
| Antrykot wołowy Stek z antrykotu, pochodzący od sprawadzonych dostawców mięsa premium. Mięso charakteryzujące się wyrazistym smakiem, odpowiednią marmurkowatością oraz soczystością | 129 pln | 
| Polędwica wołowa Delikatna i szlachetna część wołowiny, pochodząca od lokalnych dostawców mięsa premium. Mięso o wyjatkowej kruchości i subtelnym smaku- idealne dla miłośnikow klasyki | 110 pln | 
| Porterhouse Okazały stek łączący dwa światy- delikatną polędwicę i pełęn smaku rostbef, oddzielne charakterystyczną kością w kształcie litery ,,T". Idealny dla prawdziwych koneserów | 160 pln | 
 
 Dodatki
| Frytki belgijskie | 18 pln | 
| Frytki belgijskie z pudrem boczkowym | 20 pln | 
| Frytki belgijskie z podwędzanym majonezem i prażoną cebulką | 22 pln | 
| Ziemniaki pieczone z czosnkiem i serem dojrzewającym | 25 pln | 
| Sos pieprzowy | 14 pln | 
| Masło ziołowe z suszonymi pomidorami | 12 pln | 
| Masło stekowe z dodatkiem kaparów, anchois i koniaku | 16 pln | 
| Pomidorki z cebulką, papryczką japaleño i dressingiem cytrusowym | 22 pln | 
| Sezonowe kiszonki- własnej produkcji | 20 pln | 
| Pieczone bataty | 25 pln | 
| Warzywa grillowane | 22 pln | 
menu restauracja noi resort
Desery
| Brioszka z kremem cytrynowym, konfiturą pomarańczową, owocami i lodami śmietankowymi | 39 pln | 
| Serniczki smażonez karmelem dyniowym, ciastkiem maślanym i owocami | 34 pln | 
| Tiramisu ślwikowe z kremem mascarpone, biszkoptami, kawą amaretto | 35 pln | 
| Ptasie mleczko vege z owocami, malinami, mlekiem kokosowym i czarnym bzem | 42 pln | 
 
 specjalnie skomponowane
Menu dla dzieci
| Smażone serniczki - wersja mini z karmelem dyniowym, ciastkiem maślanym i owocami | 25 pln | 
| Leniwe na słodko ze śmietanką i cukrem | 25 pln | 
| Domowy rosołek podawany z makaronem | 20 pln | 
| Kurczaczek panierowana pierś z kurczaka z frytkami i surówką z marchewki | 32 pln | 
| Frytki z ketchupem i sosem majonezowym | 12 pln | 
| Lody dwie gałki lodów z polewą, o smaki prosimy pytać kelnera:) | 15 pln | 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 