menu restauracja noi resort
Przystawki
Tatar z jelenia z kaparami, szalotką, szczypiorkiem, majonezem lubczykowym, oliwą truflową oraz pajdą grillowanego chleba | 69 pln |
Tatar z pomidora ze świeżymi i suszonymi pomidorami, arbuzem, szalotką, oliwkami i guacamole | 35 pln |
Moskole z masłem ziołowym, okrasą z boczku i bryndzą | 32 pln |
Śledź a'la Matias na grzance z pastą z ciecierzycy i buraków, majonezem koperkowym, ogórkiem kiszonym i cebulką i jabłkiem | 39 pln |

menu restauracja noi resort
Sałatki
Sałata "noi" z kurczakiem a'la cezar z grzankami, sezonowymi warzywami, anchois i sosem cezar | 45 pln |
Sałatka z konfitowanym udkiem kaczki z gruszkami gotowanymi w syropie, jeżynami, malinami, dressingiem i bułeczką rozmarynową | 55 pln |

menu restauracja noi resort
Zupy
Zupa rybna z owocami morza, pomidorem i kolendrą | 49 pln |
Zupa pomidorowa z lanymi kluskami i serem bundz | 35 pln |
Zupa pomidorowa vege z grzankami i serem weganskim | 35 pln |
Święconka sądecka zupa regionalna z jajkiem, serwatką, chrzanowo-ziemniaczanym puree oraz wiejską kiełbasą, wędzonym serem i olejem szczypiorkowym | 37 pln |
Rosół ze sztuką mięsa z domowym makaronem, marchewką i pietruszką i lubczykiem | 39 pln |
Kapuśniak na młodej kapuście z dodatkiem żurkuz chrupiacym żeberkiem, ziemniakami i palonym masłem | 39 pln |

menu restauracja noi resort
Mączne
Kopytka z oscypkiem ręcznie robione, z dymką i wędzoną śliwką | 42 pln |
Kopytka z sosem pomidorowo-oliwkowym ręcznie robione z wegańskim serem wędzonym i rozmarynem | 48 pln |
Pierogi z prawdziwa owczą bryndzą i palonymi ziemniakami z wedzoną śmietaną i szczypiorkiem | 42 pln |
Pierogi z policzków wołowych z omastą, kwaśną śmietanąi i dymką | 44 pln |
Pierogi z owocami sezonowymi ze słodką śmietaną z śmietaną z cukrem pudrem i wanilią | 42 pln |

menu restauracja noi resort
Dania główne
Pieczony kalafior w maśle na budyniu ziemniaczanym, tartą z masłem, lokalnym twarogiem, posypką orzechową i chipsami z ziemniaka | 42 pln |
Pstrąg Rożnowski grillowanyz masłem cytrynowo-ziołowym, pieczonymi batatami i białą kapustę | 79 pln |
Kotlet z bakłażanaz pastą z ciecierzycy i papryki, sałatką z ogórka i cebuli | 49 pln |
Gulasz z dzikaze śliwką sechlońską, domowym knedlem, botwinką i koperkiem | 61 pln |
Kotlet schabowy z kościąz puree ziemniaczanym, młodą kapustą i koperkiem | 64 pln |
Filet z kurczaka kukurydzianego z kościąz kaszotto perłowym z zielonymi warzywami | 62 pln |
Żeberka wieprzowe zapiekane w sosie barbecue z wędzoną śliwką, młodymi ziemniakami z koperkiem i sałatką z rukoli, pomidorów, ogórków i czerwonej cebuli | 79 pln |
Burger "noi"w proziaku, z jagnięciną, majonezem miętowym, pomidorami | 53 pln |
Burger "noi" z kurczakiem w proziaku, z sosem musztardowo-majonezowym, serem mimolette, pomidorami | 50 pln |

menu restauracja noi resort
Steki
Antrykot wołowy Stek z antrykotu, pochodzący od sprawadzonych dostawców mięsa premium. Mięso charakteryzujące się wyrazistym smakiem, odpowiednią marmurkowatością oraz soczystością | 110 pln |
Polędwica wołowa Delikatna i szlachetna część wołowiny, pochodząca od lokalnych dostawców mięsa premium. Mięso o wyjatkowej kruchości i subtelnym smaku- idealne dla miłośnikow klasyki | 81 pln |
Stek Porterhouse Okazały stek łączący dwa światy- delikatną polędwicę i pełęn smaku rostbef, oddzielne charakterystyczną kością w kształcie litery ,,T". Idealny dla prawdziwych koneserów | 129 pln |

Dodatki
Frytki belgijskie z pudrem boczkowym | 16 pln |
Frytki belgijskie | 16 pln |
Frytki belgijskie z podwędzanym majonezem i prażoną cebulką | 18 pln |
Ziemniaki pieczone z czosnkiem i serem dojrzewającym | 19 pln |
Sos pieprzowy | 9 pln |
Masło ziołowe z suszonymi pomidorami | 9 pln |
Masło stekowe z dodatkiem kaparów, anchois i koniaku | 12 pln |
Pomidorki z cebulką, papryczką japaleño i dressingiem cytrusowym | 18 pln |
Sezonowe kiszonki- własnej produkcji | 20 pln |
menu restauracja noi resort
Desery
Brioszka z kremem pistacjowym, konfiturą pomarańczową, owocami i lodami śmietankowymi | 39 pln |
Serniczki smażonez karmelem dyniowym, cistkiem maślanym i owocami | 34 pln |
Tiramisu truskawkowe z kremem mascarpone, biszkoptami, kawą amaretto i truskawkami | 35 pln |
Ptasie mleczko vege z owocami, malinami, mlekiem kokosowym i czarnym bzem | 42 pln |

specjalnie skomponowane
Menu dla dzieci
Smażone serniczki - wersja mini z karmelem dyniowym, ciastkiem maślanym i owocami | 25 pln |
Leniwe na słodko ze śmietanką i cukrem | 25 pln |
Domowy rosołek podawany z makaronem | 20 pln |
Kurczaczek panierowana pierś z kurczaka z frytkami i surówką z marchewki | 32 pln |
Frytki z ketchupem i sosem majonezowym | 12 pln |
Lody dwie gałki lodów z polewą, o smaki prosimy pytać kelnera:) | 15 pln |
